Почему никто не помнит Веру?
Articles-Bul

Защо никой не си спомня за Вярата?

Напоследък се появиха много и различни гурута,  които представяйки се за месии,  избранници и пророци представят поредните учения за това как трябва да живеете за да се спасите.
Хората са слаби и тьрсят да следват някого за да се спасят. А от какво трябва да се спасяват, дори и те не знаят. Човек безсъзнателно се стреми към знания, които биха му разяснили сътворението на Света и на самото човечество. Но тези знания са скрити за обикновенния човек, защото човек разбиращ себе си и света спира да бьде роб.

Още повече, че първичното знание е Вяра и тази дума плътно  се е вкоренила в езика, но за да не провокира вьпроси, се използва тотално от всякакви религии и учения,  създавайки варианти на Вярата.

Но Вярата е една за всички, една Истина, която беше закрита до 6 април 2019, когато се пробуди чрез мен и излезе на бял свят.
С радост бих ви отговорила, защо Земята избра точно мен, но това е неин избор, който аз не мога да обясня. Земята може да избира? Естественно! Та тя е жива.
Дьлго са ви внушавали, че има жива и нежива природа, докато всичко в нея е живо. Дойде време да влезем в нова Ера, кьдето хората не са раби божии, и на Земята са и нужни разумни и святи хора.

Какво имам впредвид под святи ще разкажа в други статии.
В тази, става дума за това, че времето на Вярата се връща, и аз като неин носител ще ви разкривам още.

Да кажа, че ви уча би било невярно. Вашата Душа сама помни всичко, аз само разбуждам това, което е вече вьв вас, но пьтищата на лъжеученията, така пльтно са завьрзали Душата ви и са отнели способността на хората да мислят самостоятелно. Но за това ще пиша по-подробно в следващите статии.

Правовярната ма майка Алена Полъйн

Оставьте комментарий


Нет комментариев