Articles-Sw

Tron – en källa till liv

Jag har gått på gatan och tittat på bedrövade människor, de var alla väldigt olyckliga. Eftersom de tror att meningen med livet är att lida.

Människan föddes inte för att lida!

Människan kommer till Jorden för att förstå livets mening, och på livets resa stöter människan på många situationer med olika inriktning där människorna ställs inför valet att ta rätt beslut.

Livs kvalitet, människornas hälsa, människornas framgång och varje människans åsikt formas i allmänhet med hjälp av sociala normer och planeternas utstrålning som kommer från himlakroppar, men också med hjälp av Jordens energi. Mellan himlen och Jorden står människorna som leder strömmen genom sig och tack vore detta får Kraften. Den kraft som skapade allt är enkel och vi skall prata mer om detta.

Eftersom de människor får strömmen i begränsad utsträckning blir de sjuka och lider. Tron- är vetenskapen om Ra, vetenskapen om himlakroppar, detta kan man säga handlar om förståelsen och mottagningen av livsviktiga strömmar .Det är en kunskap som fullständigt har avskaffats, men Tron återskapar detta!


Alena Polyn

Вам также может понравиться:

Оставьте комментарий


Нет комментариев