Домашние традиции
Articles-Ro

Tradiția

După cum am promis, povestesc despre tradiție. Ce este tradiția?

T- fortăreață, Ra- Lumină, D- bunătate

Se dovedește ca, tradiția solidifică Lumina in bine. Pentru înțelegerea acestei  propoziții, trebuie sa clarific cum poate fi întărită Lumina.  Lumina atinge golul si începe să formeze ceva sau pe cineva. De exemplu, este o mica încolțire, el se trăgea la Lumina, a lăsat Lumina să treacă prin el și a crescut în floare sau poate chiar copac.

Deci, tradiția- este o serie de acțiuni unde merge o concentrare pe energia Luminii pentru a primi bine.

Cum se formează Tradiția?

Tradiția este formată de către circumstanțe externe cum ar fi locul de reședință sau valorile familiei. Astăzi traditiile nu sunt formate deloc. Deoarece înțelegerea valorilor familiei a dispărut complet, energia locului nu se simte. Dar nevoia de tradiții este la nivel genetic, de aceea tradițiile ne sunt introduse prin cultele religioase. Se dovedește că ne avand propriile tradiții nu avem nici bunătate. Ce este bunătatea? Bunătatea- este averea materială, bunurile pămantești. De aici și expresia “bravo bun”, nu  acel care mangaie capurile tuturor ci care e din familie bogată.

Creați-vă propriile tradițiile în familie și eu am să vă ajut.

Aleona Polini

Вам также может понравиться:

Оставьте комментарий


1 Comment

  • arcbaleno
    26.01.2020 at 02:24

    Fiind în străinătate, departe de părinți, mi-am dat seama cit de mult îmi lipseau tradițiile, obiceiurile care erau legate de sărbători și nu numai. Cind mi-am creat familia mea știam ca vreau să-mi creez anumite tradiții pentru familia mea, pentru ca simt necesitatea. Deci Va mulțumim ca împărtășiți cu noi toate aceste cunoștințe, aceste comori estimate. Va mulțumim din suflet! ❤️