Articles-Ro

Сum să începem a trăi Viata

În acest articol vă voi povesti amănunțit despre ritualul Crașenie (Kрашение) și despre aceea cum Crașenia reîntoarce pe om la viață. Dar vreau să marchez, că ritualurile religioase și jurămintele, aici sunt absolut de prisos. Căci e tocmai invers. Crașenia permite să dezlege aceste vicii, jurăminte, care fac viața mult mai grea.

Deci, hai să dezlegăm, să întelegm, ce-i aceasta Viața?

Viața este — când energia, unindu-se cu Pământul naște ceva divin, dumnezeiesc. Cam asa ceva, dar pare mult și despre nimic. Care și cum va înțelege, ceea ce scriu eu. Mă voi stărui să lămuresc altfel, mai simplu. Omul vine pe Pămînt pentru Viață — există și se menține ​pe baza energiei Pământului. Omul trebuie să crească în sine pe Dumnezeu. Adică omul deja a venit pe lume cu anumite date informative. Unind aceste date cu energia Pămîntului, omul începe să crească în sine pe Dumnezeu, dar nu pe acel religios, desigur nu are legătură cu nici o religie.​

Deci cum este să crești în sine pe Dumnezeu?

A ne învăța să făurim ceva nou, a face descoperiri, a cunoaște creația cu ajutorul faptelor fizice. Și pentru aceasta nu e nevoie să frecventezi biserica și să îndeplinești ritualuri religioase. Ca să dai o așa greutate omului, un jurămînt, pentru a ți se ierta ceva. Căci, de fapt, omul interacționează cu informația Pămîntului prin rațiune.

Vă atrag atentia, că vorba este despre rațiune, nu despre minte. Mintea este funcționalul creierului. În corp ea este cu scopul ​existenței omului, ca să înțeleagă cînd vrea să doarmă, să mănânce, să învețe, să meargă, să vorbească și etc., cum să facă. Deci cred, că ați înțeles. Iar Rațiunea este unirea RA cu mintea Ra (РАЗ) еste primar, Dumnezeul Luminii. Învrednicindu-l pe om, cu posibilitatea de a deveni Dumnezeu. Atenție, vă repet încă odată, că vorba nu e despre dumnezeul religios. Pentru primirea energiei Luminii, pe om, după ce iese din Întuneric (nașterea), îl cunosc cu Lumina. Acest ritual se numește Crașenie (Крашение)și cu ritualurile religioase nu are nici o legătură (in ritualurile religioase, pe voi vă dau jerfa egregorului religiei).

Crașenia (Крашение) dăruiește minții Raz, înseamnă că mintea devine ratiune. Și​ acum sunteți nu biorobot, ci om. Vă este dăruită viata, ce înseamnă, că sunteți pregătiți să deveniți Dumnezeu. Sau credeti că în dezvoltarea personala, conține în corp de om un punct de sfirsit? Dar mai departe ce e? Mai departe e Dumnezeu, iar oamenii din nou și din nou se nasc în corp de om.

Dar ce face Crașenia? Anume ce?

  1. Îmbunătățește sănătatea.
  2. Îmbunătățește finanțele.
  3. ​Îmbunătățește relațiile.

Crașenia (Крашения) este un ritual, de a aduna curenții RA, adică voi deschideți cortina, care permite minții voastre să devină rațiune. Crașenia scoate toate jurămintele religioase, ștampilele. În una din următoarele mele articole, voi povesti, despre pericolul stampilei, jurămintelor.

A trece Crașenia (Крашения) еste posibil accesând link-ul.

Вам также может понравиться:

Оставьте комментарий


Нет комментариев