Articles-Bul

Сътворението на света

Естествено,  една статия не може да обхване и разкаже всичко. Но, малко по-малко аз ви откривам тайната за вас самите.

Странно се живее, не знаейки, откъде сме дошли и накъде отиваме.

Религиите, присъстващи на Земята, расказват за Бога, който се появява, когато хората вече са на Земята (прочетете внимателно писанията), а това  означава,  че не той е създал хората, но в общото съзнание, Богът на тяхната религия е именно създателя  на човечеството.

Ето защо , религиите са  структури, създани на Земята с една или друга цел, която няма да обсуждаме, а ще поговорим за Вярата.

Вярата е възникнала преди  религиите и е имала различно значение. Вярата не е създадена от хората, Вярата ни учи да общуваме с  Ра.

В много традиции, Ра — Богът Слънце, е особено почитан не просто така, Слънцето е  источник на енергия. Светлината, исхождайки от Слънцето, се отразява от планетите и чрез токове и енергии влиза в човека.

Но, Ра — не е съвсем Бога Слънце, за хората е свойствено да дават форма на всичко и да се кланят.

Раз — това е Първичния Бог, естествено, не като човек, а като енергия.

Оттук идва и Один в скандинавската традиция, а у нас Раз. Считането започва именно с тези думи. Първичния Бог — е Светлина, спускайки се на Земята, Светлината Ра придобива З-Земя, и възниква Раз — източникът на всичко живо. С Ра на Земята започва живота.

Всичко останало е измислено от хората. Не виждайки и не чувствайки токовете и енергиите, хората не ги получават, и в резултат започват да боледуват, страдат, и вместо да се наслаждават на живота, просто съществуват.

Вярата, не трябва да се бърка с каквито и да е там религии. Вярата е нещо съвсем различно. Човекът, забравяйки за Вярата е започнал да  търси нещо, в което да вярва.

Аз не ви карам да вярвате в моите думи, казвайки ви, че даден пророк е казал така… Аз искам да видите и да  почувствате, това за което говоря.  Не бъдете наивни, проверявайте, чувствайте думите.

Вярата, като вярване в Ра, на Земята е една. Няма как да има много Вери, ние всички ходим по една Земя, под едно Небе, независимо от националността си.

Мисля, че разбирате за какво говоря, затова и сте попаднали на този сайт не случайно. Значи сте готови да премините от лъжата към Истината. Истината също е една за всички, защото истинските учения не могат да са  много.

Правовярната майка Алена Полъйн

Вам также может понравиться:

Оставьте комментарий


Нет комментариев