Articles-Ro

Сredinta

Va aflati in resursul de internet dedicat Credintiii.Aceasta este unica sursa din internet ,care povesteste anume despre Credinta.Rugam sa nu incurcati cu religiile, care sint foarte multe.

Ce inseamna Credinta?

Credinta este cunoasterea RA,a sti pe Ra. A sti pe RA inseamna cunostinte .
Ra- sursa Luminii, R(речь)- vorbire, A -Spiritul. Spiritul nostru interactioneaza cu Lumina prin vorbire.
E incurcat si neclar? Noi, desigur, ca va vom lamuri. Dar sa ne intoarcem la Credinta.

Credinta este cunostintele, care ne permit sa incepem a trai. Da nu va mirati, caci pina acum erati de acord cu asta, ca modul de viata corect, este suferinta si moarte. Corect, inseamna nu suferinta, adica traind pe cunoastere, adica pe cunostinte, Unica cunoastere despre viata este Credinta. Altceva nu eczista, toate celelalte sint scrise de om. Credinta reintoarce pe oameni la viata.

Ra — este Lumina Soarelui, care se rasfringe de la diferite planete,,el cu curentii intra in noi.
Sursa este curentul de iesire. Nu e posidil de a trai, fara a cunoaste principalul-Credinta. Deacea pina acum credinta se numea diferite religii., ele toate se denumeau credinte Iar aceasta e absolut incorect, astfel inchit religiile au diferite denumiri. Credinta e insa, una pentru toti.Doar toti traim sub acelias ceruri. Poate oare sa ecziste Adevaruri diferite, multe? Religiile insa, nu numai, ca eczista pe Pamint, se confrunt prin conflicte, atraghind razboae. Credinta e unica pentru toti, nedependent de nationalitate, locul nasterii si viata.

Ce da credinta omului?

Viata.Si acesta e cel mai principal dar. Veti simti ce inseamna bucurie,doar ea da Ra. Si desigur copiii vostri vor deveni sanatosi si bucurosi. Invatati- va sa percepeti, aceea energie, despre care demult ati uitat,deacea boliti, suferiti si credeti ca e normal, doar aciasta la toti e adevarul, la toti ,iar totii acestea au revenit la o Credinta Unica, sau citesc carti religioase diferite. Suferinta si necazul nu poate fi corect, aceasta vi sa sugerat, ca sa va faca sa va simtiti robi lipsiti de valoare sau turbulent trancaniti., crezind ca sinteti fiii a careva dumnezeu.

Va invitam pe site, unde puteti sa aflati totul despre Credinta, despre sine si viata. Fiti binecuvintati!

Вам также может понравиться:

Оставьте комментарий


Нет комментариев