Adam and Eve
Articles-Bul

Първородния грях

Странно е, че религията учи, че всеки е греховен по рождение. Дори децата и новородените! Грехът — това е печат, който поставя на човека енергията на вината. Грехът — това е лошо, напрвил си нещо, което дори не знаеш какво, а след това си виновен.

Вината прояжда чевека отвътре, и той вече няма право на радост и щастие. Колко леко и непринудено са ви поставили програми…но остава въпроса защо ?

Но всичко е по-просто отколкото си мислите. Спомнете си виновното пред вас кученце, дали ще е кученце, или просто сътрудник, дете, или който и да е, виновният винаги се чувства неудобно и се старае да ви угоди, защото вината го гложди. Същото неосъзнато правят и хората, те угаждат. Но на кого? Естествено на своя Бог.

Дори не са му виждали очите, затова пък знаят правилото, че Светци стават тези, които са страдали. В други религии Бог обича този, който убива в негово име. Създателят не би поискал, да се убива това, което е създал. Следователно Богът, заради когото страдат и убиват, не е точно Създателят. Но кой тогава е той? За това ще прговорим в последващите статии.


Правовярната майка Алена Полъйн

Вам также может понравиться:

Оставьте комментарий


2 комментария

  • fliet
    10.11.2019 at 08:13

    🙏

  • juliapanshenko2502_vladimirovna
    13.11.2019 at 18:52

    К сожалению нам с детства внушали, что нужно счастье выстрадать. Как мать не захочет,чтобы ее дети страдали и мучились, так же и Создателю не надо, чтобы страдали и мучились, те кого он создал.