Расположение Духа
Articles-Ro

Locația Duhului

Să vorbim despre locația Duhului, astfel de expresie stabilă nu este din întamplare în limba rusă. Dar ca să înțelegem cat este de profundă și informativă, revenim la cuvantul inițial „locație”, în ziua de azi sună așa, dar mai devreme, în perioada Credenței, cuvantul arăta astfel “Aranjament”.

În semnificația sa inițială, acest cuvant își dezvăluie toată esența si puterea sa – Locația  „Раза”.

Permite-ți-mi să vă amintesc, O dată –  energia primară pe Pămant. Oamenii tind sa asocieze toate energiile cu imagini, de aceea Raz- este primul Dumnezeu . Dumnezeu- creator, pentru că Dumnezeii ceilalți apar mult mai tarziu.

Poziția lui Raz arată activitatea unui anumit lucru sau a unei persoane. Daca vorbim despre ceva sau cineva, că este localizat undeva înseamnă că el atrage atenție, unde e atenție acolo e și energie iar energia-  este curent care provine de la Raz. Se primește ca Aranjament – înseamna locația lui Raz!

Dar, ar trebui sa merge  mai departe și să fim atenți la fraza “ Aranjarea Duhului”.  Spiritul nostru se plasează în corp acolo unde este foarte activă energia Raz.

E foarte interesant și important sa știm. Numaidecat o să continuam să vorbim despre asta.

Aleona Polini

Вам также может понравиться:

Оставьте комментарий


1 Comment

  • arcbaleno
    26.01.2020 at 02:18

    Va mulțumim pentru acest articol, despre faptul ca ne dați cunoștințe despre locatia Duhului, cunoștințe care le-am descoperit pe site-ul Vera.