Articles-Bul

Храненето

Всички култури и религии не случайно отделят голямо значение на храненето, защото храната дава на тялото не само силите, но и енергийно възстановява тялото отвътре.

Насищайки храната със специални енергии ние буквално се напояваме с тях отвътре. Ако се молите преди храненето, вие насищате храната с религиозни енергии на робство и вътре във вас вече живее състоянието на длъжник и жертва и тялото ви със сигурност ще страда.

Храната има колосална Сила, не е случайно по време на празници ние поставяме богати трапези, и за помини също. Хайде да помислим как може да заменим религиозните програми за храна (молитва, дуе). Поставете ръцете си в позата на искащия (пръсти нагоре) и кажете:

БЛАГОСЛАВЯМ ТАЗИ ХРАНА, СЪС СВЕТЛИНАТА НА СВЕТИЛАТА, СЪС СИЛАТА НА ЗЕМЯТА, И ДА СЕ НАПЪЛНИ ТАЗИ ХРАНА С РАДОСТ И БЛАГОДАРНОСТ. НАИСТИНА.

Четете 3 или 12 пъти. След това обърнете ръцете с пръсти сочещи към храната и кажете:

БЛАГОСЛАВЯМ!

Благо словение това е получаване на блага с помощта на думи. Както виждате храната има възможност да ви насити със здраве и радост, и да подобри вашия живот. Когато семейството е заедно на масата, може да се чете за цялата храна. Найдобре е да чете найвъзрастната жена, която е на масата.

Ако имате въпроси, разбира се пишете.

Вам также может понравиться:

Оставьте комментарий


Нет комментариев