Articles-Sw

Hur börjar jag leva?

I den här artikeln kommer jag att prata i detalj om vad krashenie är och hur det får en person tillbaka till livet. Men jag vill genast påpeka att religiösa ritualer och löften är helt olämpliga här. Tvärtom, krashenie tillåter dig att leva verkligheten och ladda ditt liv med positivitet.

Låt oss se, vad är livet?

Livet är när energi, som är ansluten till jorden, föder det gudomliga. På något sätt mycket och om ingenting. Vem förstår vad jag menar? Jag kommer att försöka förklara på ett annat sätt. Och lättare. Människor kommer till jorden för att leva. Att leva kultiverar Gud genom jordens energi. Det vill säga att en person har kommit redan med viss data. Genom att kombinera dessa data med jordens energi börjar en person växa Gud i sig själv, men naturligtvis inte religiös (livet har ingen relation till någon religion).

Så hur växer du en gud i dig själv?

Lär dig att skapa nya saker, göra upptäckter, lära dig att skapa med hjälp av fysiska och energiska handlingar. Hela ämnet är mycket djupt, och vi kommer att prata mer om det. Dessutom är det inte nödvändigt att ständigt delta i kyrkor, utföra religiösa ritualer eller lämna ett starkt religiöst löfte för en person på hans begäran. Faktum är att faktiskt en person interagerar med information på jorden genom sinnet.

Tänk på att detta handlar om sinnet, inte kunskapen. Sinnet är hjärnans funktion. I kroppen är det för den mänskliga existens syfte, att förstå när man ska äta, sova, lära sig gå, tala osv. Hur man gör det. Jag tror att du förstår … Och kunskap är en kombination av tid och sinne. Någon gång kommer ljusets primära Gud att ge en person möjlighet att bli Gud. Uppmärksamhet, jag upprepar igen: det är inte en religiös gud. För att ta emot ljuset i energi presenteras en person efter att ha lämnat mörkret (födelse) för ljuset.

Så vad gör krashenie?

  1. Det förbättrar hälsan.
  2. Förbättra finanserna.
  3. Förbättra relationer.

Krashenie är en ritual för att förvärva Ra-strömmar, det vill säga du tar bort slöjan som inte tillåter ditt sinne att bli verklighet. Krashenie tar bort alla religiösa löften, ed och sälar. I en av följande artiklar kommer jag att berätta om faran för frimärken, röster och ed.

En vetande mor Alena Polyn.

Вам также может понравиться:

Оставьте комментарий


Нет комментариев