Articles-Ro

Dragostea către ceilalți

Dăruiți oamenilor dragoste sau iubiti-i pe toți — subiectul principal a multor prelegeri, a psihologilor, cât și a religiilor. Și aici la fel, apare informația despre aceea, că trebuie să-ți iubești dușmanul.

Se pare, că dragostea îl dezvoltă pe om. Dar are nevoie fiecare persoană de dragoste?

Iubirea — face parte din înțelepciunea domnului. Credința, Speranța și Dragostea sunt date oamenilor pentru Viață. Percepind corect aceste daruri, oamenii duc o viață împlinită. În acest articol, după cum deja ați înțeles, analizez dragostea, și dacă merită să o dăruiți tuturor oamenilor.

Iubirea — un sentiment, care apare în relație nu numai cu o persoană, ci și către animale, plante, chiar și către lucruri și mâncare. Cum credeți, aceasta este dragoste diferită? Cu siguranță, veți spune, că este diferită. În ziua de azi, vă asigur, ea este la fel. Iubirea — este dorința de a deține pe cineva sau ceva, atât. Deaceea, există dragoste pentru mașinile scumpe, dragoste pentru călătorii și așa mai departe — toate acestea se numesc dragoste.

Inițial, dragostea este reuniunea omului cu dumnezeu. Din limba rusă: (Любовь — Liubovi) Л — L (люди) oameni, Ю — Iu (присоединяются) se alătură, Б — B (бог) dumnezeu, О — О (Изначалье) începutul, В — V (ведать) a cunoaște, Ь — i (принимать в себя Силу Богов) a primi Puterea Zeilor.

Desigur, dezasambând literele în așa fel, apare întrebarea: de unde am luat asta? O voi lăsa deocamdată fără răspuns, sfătuindu-vă doar să priviți literele ca semne.

Deci, nu a rămas nimic din iubirea inițială. De ce?

Pentru că, iubirea s-a transformat într-o dorință de a poseda, și nu de a se reuni în unicul flux al vieții.

Fiecare om are nevoie de iubire?

Desigur!

Dar care?

Dragostea către dușman — este reunirea cu el, ceea ce înseamnă acceptarea tuturor atacurilor. Deci, iubind dușmanul, în așa fel îi permiteți să vă atace.

Asta este.


Iubire vouă!

Вам также может понравиться:

Оставьте комментарий


Нет комментариев