Articles-Ro

Despre Unicul Templu

Astăzi, oriunde te uiți, vezi numai biserici. Drept că, biserica este numită adesea Templu, deoarece templul — este simbolul credinței. Deși templu nu este nici unul.

Să analizăm situația?

Biserica — din limba rusă (церковь — це кровь) înseamnă energia sângelui sau este sânge. De asemenea, nu uitați că cuvântul biserică (în limba rusă) simbolizează circulația energiei în interior. A cărei? Din cele scrise mai sus, este clar a cărei. Da, orice construcție a bisericii începea cu sânge, direct în ciment era amestecat sânge.

Sacramentul — este simbolul sângelui, dar poate nu este numai un simbol… Și în fiecare biserică se păstrează întotdeauna o bucată dintr-un cadavru sau cadavre întregi, numite moaște. Cei, care au studiat cel puțin istoria tradițiilor popoarelor lumii, știu că moaștele fac ca sufletul să fie neliniștit  și îi impun să păzească acest lăcaș. Ceea, ce se numește în mod popular magie neagră sau, mai exact — necromagie.

Cred, că ați înțeles, cui și cum se închină în biserici.

(Храм — Hram) din limba rusă — Templu:

  • Х (H) — cum sus, așa și jos, aceasta este armonia dintre Ceruri și Pământ ;
  • Ра (Ra) — Lumină ;
  • M — reuniunea cu materia.

Adică, Templul este ca un stâlp între Ceruri și Pământ, conducătorul Luminii, care dă Viață, și nu poate avea nici o relație cu nici o religie, ci doar cu Credința.

Abia acum, pentru prima dată, a început construcția nu a unei biserici, ci a unui Templu.

Până acum așa ceva nu era. Și deci, Eu, la cererea Pământului și a Cerurilor, construiesc primul Templu, prezis de toți profeții. Religiile au vrut să-și ia predicția pentru ele însele, dar nu a funcționat. Și vorba era anume despre Templu, și nu despre o clădire religioasă.

Iată așa, în Timpul nostru, s-a început construirea nu a unei biserici, care ia energia, fericirea și bogăția de la oameni, ci a Templului!

Cu toții îl puteți ajuta să crească, pentru că, spre deosebire de clădirile religioase, statul nu ne ajută. Căci religiile demult au întrat la putere și în mintea oamenilor, și care, cuminți ajută la construirea următoarei biserici.

Templul — este simbolul Credinței adevărate! El se va ridica pe Pământ și, privind spre Ceruri, îi va proclama începutul. Acum, în sfârșit, timpul religiilor cu sadismul lor rămâne în trecut.

Ajutând Templul să crească, cu orice contribuție, dați ocazia Vieții și Fericirii de a domni pe Pământ!


Caritate pentru Templu.

Вам также может понравиться:

Оставьте комментарий


Нет комментариев