Как родилась Вера
Articles-Ro

Cum s-a născut Credința?

Ca să înțelegem cum s-a născut Credința, trebuie să simțim Universul, adică o clădire numită Lume, care acum este imposibilă pentru mulți. Dar, eu am sa-mi încep povestea din trecut.

Omul a apărut pe Pămant ca o formă vie, fără îndoială, înțelegea și știa de unde a venit si unde merge, voi doar vă cunoașteți părinții. Însă nu vă amintiți de stră-stră bunici, chiar dacă totuși duceți contul cîtorva generații.

Așadar, primii oameni își cunoșteau părinții, acei care i-au dăruit corpul, și știau regulile vieții, ce trebuie de făcut si ce nu trebuie de făcut ca să trăiască. Dar vă rog să nu încurcați cu Raiul din Biblie, acolo vorba este despre incubatorul unui Dumnezeu, iar oamenii pe Pămant deja existau.

Așadar, știind regulile vieții, oamenii știau Întunericul, totuși din el am venit. Lumina era ceea ce trebuia să cunoască, care în limba rusă înseamnă silaba „Ra”, și atingerea lui pe Pămant cu cuvântul “O dată” (Раз), de aceea și după oval – zero, Începutul Începutului sau Întuneric, începem numărătoarea de la: O dată sau Unul (din rusă – Раз și Один) (tradiție scandinavă). Cerc sau oval e simbolul Întunericului si punctul în el e nașterea Luminii Ra, amintiți-vă simbolul astrologic al Soarelui.

Dar despre asta pe rînd, căci asta este o temă aparte. Cunoșterea Luminii se numește… Credința, după cum vedeți, în ea nu există Dumnezei si religii. Iată așa s-a născut Credința, asemenea unei Vieți!

Dar, cu timpul, oamenii au fost nevoiți să fie controlați, așa s-au format sisteme de guvernare, iar religia a devenit cea mai productivă metodă de guvernare. Religia permitea prescrierea legilor și ele au fost realizate pentru a le introduce în categoria spiritualului, pentru a atrage un semn egal între spiritualitate și religie. Sfinția a încetat să însemne o achiziție specială a Luminii, într-un volum mai global, dar a început să poarte crucea suferinței în numele unei religii.

Cu trecerea timpului cuvântul „Credintă”, a fost bine lipit de toate religiile, iar credincios a devenit, nu omul ce crede în Lumină, ceea ce înseamnă Viață, ci acela care intră într-o oarecare religie. Înlocuirea conceptelor a fost de succes, și oamenii au crezut, căci Credința — e viață, chiar dacă în spatele ei se ascunde numele diferitor religii.

Credința a dispărut de pe Pămant. Lumina ca aspect al nașterii si Puterea Paternității s-a pierdut pentru totdeauna. Iar Întunericul ca mamă (din l. rusă Tima – Întuneric, Mati – Mamă = același cod de cuvinte), a devenit asociat cu răul, informație expusă de religii, așa și puterea maternitații s-a pierdut.

Credința este scufundată în adâncurile timpului, iar la moment pe Pământ sunt ferm ridicate religiile. Acum, revigorând Viața și cunoștințele, care ne permit să trăim, dar nu să existăm, trebuie să ne amintim încă o dată de Credință, de Începutul Începutului ei, fără prefixe religioase. Credința nu poate fi orice, ea este doar Credință și este unică!


Pravovernaia Mati (Mama Credinței Adevărate), Aliona Polîni

Вам также может понравиться:

Оставьте комментарий


Нет комментариев