Кон Рода
Articles-Ro

Conul Neamului

Odată cu apariția religiilor pe Pământ, Neamul a fost uitat, și abia de curând, cu întoarcerea religiei slave, a fost amintit, căci în această religie este menționat Neamul. Însă doar o menționare nu dă rezultat, mai ales că religia este desculță (pentru acei care au nevoie de energia sărăciei).

În interiorul clanului (Neamului) se formează un set de reguli, care se numesc „Con”, set de reguli alcătuit de maiștrii Neamului. Acum este momentul să explic cum diferă Neamul de Dinastie, în afară de asta cuvântul Dinastie nu este în întregime rusesc. Deși, intrând în limba rusă, cuvântul își dobândește propria esență.

Dinastia — este alcătuită din câteva generații, care dezvoltă și conduc o activitate într-un domeniu oarecare și ea îi aduce bogăție.

Neam — sunt familii, legate printr-un principiu de rudenie. Așa deci, trebuie memorat că Neamul uitat, în Dinastie niciodată nu o să crească. Ca sa devină o Dinastie, trebuie să îți amintești de Neam și să acționezi. Dacă Neamul vostru este ostaticul religiei, atunci nimic nu veți putea schimba. Prin urmare, planul de acționare este următor:

  1. Ieșirea din religie în Credință, prin Crașenie
  2. Alcătuirea Conului.
  3. Crearea Stemei Neamului.
  4. Schimbarea vocabularului în partea bună, folosind cuvinte puternice și de înaltă frecvență.
  5. Aducerea beneficiilor pentru familie, Neam, țară și Pământ.

Acesta este minimul care trebuie făcut.

Cum sa alcătuiești Conul?

Con — sunt regulile din interiorul familiei. Analizați dacă aveți așa reguli și ce aduc ele familiei: creștere, beneficii sau nimic. Conul familiei trebuie să îmbunătățească calitatea vieții și trebuie să fie acceptată de către toți.

Dacă sunt întrebări, scrieți.

Pravovernaia Mati, Aliona Polini.

Вам также может понравиться:

Оставьте комментарий


1 Comment

  • arcbaleno
    26.01.2020 at 02:11

    Da, toate aceste informatii sint noi pentru noi, care nici nu știam care este diferența dintre Neam și Dinastie. Dar cred ca și cel mai important este sa ajutam Neamul sa crească, să-l proslăvit, să-l ajutam sa fie rigoros și puternic, ca atunci cind avem nevoie sa putem cere ajutor, sa fim auziți și ajutați. Va mulțumim Aliona pentru cunostintele Dumneavoastră care zi de zi le împărtășiți cu noi.