articles-en articles-fr articles-it articles-li articles-sp articles-he articles-ro
articles-de articles-bul articles-ko articles-sw articles-ukr
Кон Рода
Articles-Ro

Conul Neamului

Odată cu apariția religiilor pe Pămant, Neamul a fost uitat și abea de curand cu întoarcerea religiei slave a fost amintită căci în această religie este menționat Neamul.  Doar o menționare care nu dă rezultat, mai ales ca religia este desculță (pentru acei care au nevoie de energia sărăciei).

În interiorul clanului se formează un set de reguli care se numesc „Con”, set de reguli alcătuit de maiștrii Neamului. Acum este momentul să explic cum diferă Neamul de Dinastie, în afară de asta cuvantul Dinastie nu este în întregime rusesc. Deși, intrand în limba rusă, cuvantul își dobandește propria esență.

Dinastia — este alcatuită din cateva generații care dezvoltă și conduc o activitate intr-un domeniu și ea îi aduce bogație.

Neam- sunt familii, legate printr-un principiu de rudenie. Așa deci, trebuie memorat ca Neamul uitat în Dinastie niciodata nu o să crească. Ca sa devii o Dinastie trebuie să îți amintești de Neam și să acționezi. Dacă Neamul este slugă religiei, nimic nu se va primi. Prin urmare, planul de acționare este următor:

  1. Ieșirea din religie în Credință prin Vopsire.
  2. Alcătuirea Conului
  3. Crearea stemei Neamului
  4. Schimbarea vocabularului în partea bună folosind cuvinte puternice și de înaltă frecvență.
  5. Aducerea beneficiilor pentru familie, Neam, țară și Pămant.

Acesta  este minimul care trebuie făcut.

Cum sa alcătuiești Conul?

Con- sunt regulile din interiorul familiei. Analiza-ți dacă aveți așa reguli și ce aduc ele familiei, creștere, beneficii sau nimic. Conul familiei trebuie să îmbunătățească calitatea vieții și trebuie să fie acceptată de către toți.

Dacă sunt întrebari, scrie-ți.

Aleona Polini

Вам также может понравиться:

Оставьте комментарий


1 Comment

  • arcbaleno
    26.01.2020 at 02:11

    Da, toate aceste informatii sint noi pentru noi, care nici nu știam care este diferența dintre Neam și Dinastie. Dar cred ca și cel mai important este sa ajutam Neamul sa crească, să-l proslăvit, să-l ajutam sa fie rigoros și puternic, ca atunci cind avem nevoie sa putem cere ajutor, sa fim auziți și ajutați. Va mulțumim Aliona pentru cunostintele Dumneavoastră care zi de zi le împărtășiți cu noi.